Μαρία Καλάβρια για την υπόθεση με το ροζ βίντεο: Ο Δημήτρης έχει ήθος, δε θα το έκανε ποτέ αυτό

Μαρία Καλάβρια για την υπόθεση με το ροζ βίντεο: Ο Δημήτρης έχει ήθος, δε θα το έκανε ποτέ αυτό

Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε...  δήλωσε μεταξύ άλλων η πρώην σύντροφός του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια.

Η υπόθεση για γνωστό πανελίστα – δημοσιογράφο, ο οποίος έχει διαρρεύσει ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λυγίσει «στον αέρα» πριν από μερικές ημέρες.

Αφού ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο και το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, σειρά για να κάνει δηλώσεις είχε η πρώην σύντροφός του, Μαρία Καλάβρια.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε πως μετά από τρία χρόνια που πέρασαν μαζί, είναι απόλυτα σίγουρη πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Εγώ δεν το ήξερα καν. Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν το συζητάμε καν. Όταν μου το είπαν, γελούσα. Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Ακούγοντας την πρώην αγαπημένη του να μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε με την σειρά του: «Την ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη δήλωση που έκανε, με τιμά πολύ. Το παρελθόν σου πάνω από όλα. Δεν έχει να κάνει με το γιατί ασχολήθηκα, είχε ξεφύγει πάρα πολύ η κατάσταση. Σκιαγραφούσαν κι εμένα, αλλά και εκείνη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα