Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε εκτάκτως ο Σάκης Τανιμανίδης το πρωί της Τετάρτης.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους όταν αποκάλυψε πως η μέρα του ξεκίνησε άσχημα, ανεβάζοντας ένα story στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως είναι άρρωστος και αποφάσισε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό", ο παρουσιαστής έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της "Φάρμας”. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, έχει λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στο σπίτι άλλωστε υπάρχουν και δύο μωρά λίγων μηνών κι έτσι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν το ζευγάρι αντιμέτωπο με μικρές αναποδιές. Από τη μία η ασθένεια του Σάκη Τανιμανίδη και από την άλλη, μία νέα μετακόμιση.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Μετακόμιση μέσα στα Χριστούγενν

Η Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, πως βρίσκονται σε διαδικασία μετακόμισης τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι έπρεπε να φύγει από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι καθώς αυτό πωλήθηκε. Το δικό τους σπίτι δεν ήταν ακόμα έτοιμο και έτσι για ένα διάστημα φιλοξενήθηκαν σε ένα διαμέρισμα που τους παραχώρησαν γείτονες.

Τελικά το σπίτι τους είναι πλέον έτοιμο και το ζευγάρι μετακομίζει και πάλι.

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους είναι λίγο διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν ωστόσο και οι δύο έχουν μάθει να ξεπερνούν τις δυσκολίες με χαμόγελο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα