Ενοχλημένη η Μιμή Ντενίση με τους παρουσιαστές: Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη σας! Είστε στούρνοι!

Ενοχλημένη η Μιμή Ντενίση με τους παρουσιαστές: Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη σας! Είστε στούρνοι!

Είστε δύο άτομα που δεν έχετε δει την παράσταση. Αν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, αν και μου αρέσει η εκπομπή σας,  είναι γιατί δεν έχετε δει παράσταση. Δεν σας το λέω ως αντίποινα και ως παράπονο. Όταν με καλούν σε μια εκπομπή θέλω να μιλάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα, είπε ενοχλημένη η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και εκνευρίστηκε με τους παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης καθώς τους βρήκε αδιάβαστους για τον ρόλο της στην παράσταση Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη.

Έχεις δίκιο. Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;, είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με εκείνη να απαντάει: Όχι γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάση φιλίας, ενώ θέλω να τις βλέπετε βάση αξίας.

Λίγο αργότερα, αναφερόμενη στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η Μιμή Ντενίση είπε το εξής: «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος, και μετά θα δείτε την παράσταση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα