Χείμαρρος ο Συριώτης για τον Φιλιππίδη: Ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες, είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει

Χείμαρρος ο Συριώτης για τον Φιλιππίδη: Ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες, είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει

Χείμαρρος είναι ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Μικρές Αλεπούδες, σε σημερινή του συνέντευξη στην Espresso αναφέρεται στις στιγμές που τον τραυμάτισαν με τον προφυλακισμένο ηθοποιό, κατηγορούμενο για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περίοδο που ο Χρήστος Συριώτης πάλευε με τον καρκίνο, το 2011.

Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης θα βοηθούσε την καταρρακωμένη μου ψυχολογία. Έπρεπε να είχα σταματήσει και να είχα αποχωρήσει όταν έμαθα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με τον καρκίνο και όταν έκανα το πρώτο χειρουργείο κατά την διάρκεια των προβών.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr