Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά - Έγκυος στον 5ο μήνα η σύντροφός του

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου είναι έγκυος. Το ζευγάρι είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, που είναι αγοράκι. 

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Άννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική.

Η 31χρονη τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου είχε παρουσιάσει το 2019 το νέο της τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Πρόκειται για την εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα προς τον σύντροφό της, λέγοντάς του ότι τον απάτησε.

Η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα Πρέσπεια, ερμηνεύει ένα τραγούδι με ιδιαίτερο μουσικό κράμα και στίχο. Το «Δεν πάει καλά το παιδί» συνοδεύεται από ένα εξίσου ιδιαίτερο music video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα