Η Ελπίδα Νίνου απαντά στις φήμες: Δεν παίρνουμε διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ελπίδα Νίνου απαντά στις φήμες: Δεν παίρνουμε διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τα σενάρια πως προχωράει σε διαδικασίες διαζυγίου με τον Πέτρο Φιλιππίδη διέψευσε η Ελπίδα Νίνου, μέσω των δικηγόρων της, ενώ επιπλέον υποστήριξε πως βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, προχωράει στο διαζύγιο, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του, αναφέρουν οι δικηγόροι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, οι γυναίκες που φέρονται να δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει, προχωρούν σε αγωγές ζητώντας αποζημιώσεις εκατομμυρίων από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δικαστική διαμάχη, καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου φέρεται, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, να προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα