Η Αθηνά Μαξίμου αποκάλυψε τη ρήξη που υπήρξε στον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Η Αθηνά Μαξίμου αποκάλυψε τη ρήξη που υπήρξε στον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Η Αθηνά Μαξίμου μιλώντας στο Πάμε Δανάη, αποκάλυψε τη ρήξη που υπήρξε στο παρελθόν στον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, αλλά και πως εκείνος ήταν δίπλα της σε όλο αυτό που πέρασαν.

Σίγουρα μπορείς να δεις εάν ποθητό πλάσμα και το σώμα σου έλκεται. Αλλά η πίστη είναι απόφαση. Αναλογιζόμουν αν αξίζει να πουλήσω όλα όσα έζησα με τον Αιμίλιο για κάτι άλλο. Και εγώ λαχτάρησα τον Αιμίλιο μια φορά γιατί πέρασα εάν μεγάλο βύθισμα. Ήταν αδύνατον να είμαι μαζί του, είχαμε μια μεγάλη ρήξη. Δεν έφταιγε ο Αιμίλιος. Έσκασε κάτι μέσα μου. Ήμουν 39 τότε, ήταν η κρίση των 40, είχα φύγει από το μαζί, αλλά ήταν εκεί και περίμενε, είπε η Αθηνά Μαξίμου.

Τι ανέφερε σε σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη;

“Ρωτήθηκε ο Αιμίλιος αν θα πήγαινε να δει τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, απάντησε “ναι” και έπεσαν όλοι να τον φανέ ότι ξαφνικά τον υποστηρίζει. Όχι δεν είναι υπέρ του, αλλά κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίσαμε, συνεργαστήκαμε, ανταλλάξαμε στιγμές και χρόνο από τη ζωή μας, τη δουλειά μας, σκέψεις.

Φυσικά και ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί αλλά το ότι μπορεί εγώ να έχω την ανάγκη να πάω να τον δω σε μια φυλακή είναι σαν να λέμε – το πάω πιο ακραία – ότι ένας αδερφός που ο αδερφός του σκότωσε ή βίασε κάποιον του απαγορεύεται να πάει να τον δει στη φυλακή. Είναι αυτονόητο ότι δεν εγκρίνεις τέτοιες πράξεις, αλλά υπάρχει και μια προσωπική σχέση σε άλλο επίπεδο, την οποία δεν μπορείς να διαγράψεις σαν να μην την έχεις ζήσει. Μπορεί εν δυνάμει να θέλεις να τον κοιτάξεις στα ματιά στη φυλακή και να του πεις «ρε φιλέ και μένα με πρόδωσες, γιατί το έκανες αυτό;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα