Η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον εγγονό της

Η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον εγγονό της

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε στη Μανωλάδα, καθώς η κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη βάφτισε το γιο της και η… γιαγιά Χριστίνα δεν θα μποορούσε να λείπει από το μυστήριο.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Διονύσης.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Όλα Γκουντ” και τόνισε:

«Όλα ήταν εξαιρετικά, υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα… Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε, αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος, παίξαμε και τώρα κοιμάται όπως συμβαίνει με όλα τα παιδάκια».

Όσον αφορά στην κόρη της, τη Μαρίσα Βουλγαράκη, είπε: «Η κόρη μου τώρα μένει στην Πάτρα… Είναι το story of my life να μένω μακριά από τη Μαρίσα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα τα χρόνια που σπούδαζε στην  Αγγλία…

Τώρα αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της και πολύ καλά έκανε αφού αυτό την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη. Και είμαστε όλοι χαρούμενοι αφού είναι κι εκείνη χαρούμενη. Και απολαμβάνει μία πολύ όμορφη ζωή στην Πάτρα».

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν κατάφερε να είναι παρούσα στον πολιτικό γάμο της κόρης της ούτε στη γέννηση του εγγονού της λόγω των απαγορεύσεων μετακινήσεων στο. Η ίδια είπε: «Μου είπε η κόρη μου χθες “δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες τις στιγμές που είναι τόσο όμορφες, και του γάμου και της εγκυνμοσύνης και της γέννας και της βάπτισης”…

Όταν γεννούσε ήμασταν online σύνδεση με τον άνδρα της… Και στη βάπτιση πάλι είμαστε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, είμαστε λίγοι και καλοί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα