Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον τράπερ

Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον τράπερ

Το τελευταίο αντίο στον Mad Clip λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος.

Η σορός του Mad Clip έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά.

Οι γονείς του έστειλαν στεφάνι με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Στο λαυτρευτό μας παιδί». Η μητέρα του έφτασε στον ιερό ναό, υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα. 

Ανάμεσά τους, οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, αλλά και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ψάλλει στις 16:30 και μετά ο καλλιτέχνης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Απαρηγόρητη η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip

Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραγουδιστή από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα