Γρηγόρης Πετράκος κατά Κιάμου για τα covid-free κέντρα: Ζήτα μία συγγνώμη

Γρηγόρης Πετράκος κατά Κιάμου για τα covid-free κέντρα: Ζήτα μία συγγνώμη

Η ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου πως θα τραγουδήσει στα πρώτα covid free μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους από τις 16 Ιουλίου στο Posidonio, προκάλεσε την αντίδραση του συναδέλφού του, Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος έκανε λόγο για διαχωρισμό και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο:

«Αγαπητέ Πάνο Κιάμο, είμαι ένας συνάδελφός σου, μικρότερης εμπορικής εμβέλειας, παρόλα αυτά με την ίδια αγάπη για τη μουσική και τον κόσμο της, όπως κι εσύ. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, όμως έχω ακούσει από συναδέλφους και από απλό κόσμο ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί, που τα δίνει όλα στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο. Φαίνεσαι συνεπής σε αυτό που κάνεις τόσα χρόνια και το κάνεις θεωρώ αξιοπρεπώς και χωρίς να έχεις ποτέ απασχολήσει την κοινή γνώμη με άλλους τρόπους πλην της δουλειάς σου. Έχεις κάνει πολλές επιτυχίες και προφανώς έχεις δουλέψει σκληρά γι αυτό και το αξίζεις. Και φτάνουμε στο σήμερα.

Είδα αυτό το βίντεο που ανέβασες σχετικά με τις επικείμενες εμφανίσεις σου στο Ποσειδώνιο. Έναν επίσης εμβληματικό χώρο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, απ’ τον οποίο έχουν φάει ψωμάκι πολλοί καλλιτέχνες δεκαετίες τώρα, ανάμεσα τους και εγώ. ..

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα