The Bachelor: Η Alessia Demetz αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει ο Αλέξης Παππάς

The Bachelor: Η Alessia Demetz αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει ο  Αλέξης Παππάς

Οι φήμες θέλουν τον Αλέξη Παππά να είναι ο επόμενος Bachelor και πως την ερχόμενη σεζόν, 20 γυναίκες θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά του ηθοποιού.

Και ενώ οι φήμες φουντώνουν, χθες, η Alessia Demetz επιβεβαίωσε στο «Πρωινό» πως εκείνη και ο Αλέξης Παππάς πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η όμορφη Alessia Demetz, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στους λόγους που χώρισαν με τον Αλέξη Παππά ενώ έδωσε και την συμβουλή της στις υποψήφιες για την καρδιά του ηθοποιού.

«Δεν ήθελα να έχουμε ανοιχτή σχέση. Πώς γίνεται όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον; Συναντώ πολλούς ανθρώπους κι έχω προσοχή από πολλούς κι όταν είμαι σε μια σχέση κι ο άλλος φοβάται και δε νιώθει άνετα να είναι δίπλα μου, αυτό είναι πάρα πολύ. Οπότε θα ζηλεύει, θα μου λέει τι να κάνω και θα με κοντρολάρει κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Χρειάζεται να με αγαπάει κι όχι να με κοντρολάρει» ανέφερε αρχικά η Alessia Demetz.

Σχετικά με το αν ο Αλέξης Παππάς «πάλεψε» για την σχέση τους, η Alessia Demetz απάντησε αρνητικά.
Θα έμπαινε στο Bachelor για να τον διεκδικήσει ξανά; «Δεν του αξίζει να μπω στο Bachelor και να τον διεκδικήσω, σε καμία περίπτωση. Του αξίζει ένας άνθρωπος έτσι όπως τον θέλει. Ο κάθε ένας θα συνεχίσει τη ζωή του. Ο Αλέξης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Προτείνω σε όλα τα κορίτσια να είναι ο εαυτός τους χωρίς πολλά make up και λεφτά. Απλά να λένε αυτό που σκέφτονται. Απλά να είναι ο εαυτός τους. Του αρέσει αυτό» απάντησε η Alessia Demetz.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα