Όπρα Γουίνφρεϊ: Ξάδελφός μου με βίαζε από τα 9 έως τα 12

Όπρα Γουίνφρεϊ: Ξάδελφός μου με βίαζε από τα 9 έως τα 12

 Η Όπρα Γουίνφρεϊ, συγκλόνισε με μία εξομολόγηση ψυχής  ότι, έπεσε θύμα βιασμού από ξαδελφό της

Στην ηλικία των 9 και 10 και 11 και 12 ετών έπεσα θύμα βιασμού από τον 19χρονο ξάδελφό μου. Δεν ήξερα τι είναι ο βιασμός. Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι είναι το σεξ, δεν είχα ιδέα πώς γίνονται τα μωρά, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Και το κράτησα μυστικό

 Συγκλονισμένη και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Όπρα Γουίνφρεϊ μιλώντας στο ντοκιμαντέρ The Me You Can’t See, σημείωσε ότι «ήταν απλά κάτι που αποδέχτηκα», υποστηρίζοντας ότι αυτή η εμπειρία την δίδαξε ότι «ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες».

«Το να μπορεί κανείς να πει την ιστορία του, να ομολογήσει όλα όσα του έχουν συμβεί δυνατά, ότι “αυτό συνέβη σε μένα”, είναι ζωτικής σημασίας» σημείωσε ακόμη η Όπρα Γουίνφρεϊ. 
Η παρουσιάστρια μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη το 1986 και αποκάλυψε επίσης ότι είχε κακοποιηθεί και από έναν φίλο της μητέρας της. «Για πολύ καιρό, μετέφερα αυτό το βάρος μαζί μου και φοβόμουν να το πω σε κάποιον, γιατί νόμιζα ότι ήταν δικό μου λάθος», είχε πει στους New York Times.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα