Η Παπαρίζου απαντά στα σχόλια για τα κιλά της: Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ

Η Παπαρίζου απαντά στα σχόλια για τα κιλά της: Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα άθλια σχόλια στα social media για την αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, μετά την παρουσία της στη φετινή Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, όπου ερμήνευσε ξανά το θρυλικό "My Number One".

Το τραγούδι είχε χαρίσει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στη Eurovision του 2005 και η εκρηκτική τραγουδίστρια συμμετείχε στην αναβίωση εμβληματικών εμφανίσεων που έγραψαν ιστορία στον διαγωνισμό.

 Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούσε κανείς να διαβάσει σχόλια χρηστών που αναφέρονταν με άσχημο και υποτιμητικό τρόπο για την αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ενώ πολλοί στέκονταν στα παραπάνω κιλά της.

Λίγες μέρες μετά, η απάντηση της Έλενας, που δεν την αγγίζουν αυτά τα κακεντρεχή σχόλια, είναι επική. Το βράδυ της Πέμπτης θα προβληθεί η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show" στον ΑΝΤ1 και καλεσμένη θα είναι η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για τον ντόρο που έγινε και αν τη στεναχώρησαν τα εν λόγω σχόλια, είπε με μοναδικό τρόπο: «στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που... έφαγα ένα μπέργκερ»¨

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα