Πάνος Μουζουράκης: Η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά πρωταγωνίστρια στο νέο του video clip

Πάνος Μουζουράκης: Η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά πρωταγωνίστρια στο νέο του video clip

Πριν δυο εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη για το τραγούδι “Μπερδεμένος”, στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η σύντροφός του Τζίνα Βαρελά.

Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του clip το πρόσωπό της να μη φαίνεται, ωστόσο η συμμετοχή της προδίδεται από την περιγραφή που υπάρχει κάτω από το βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, στα credits των προσώπων που πρωταγωνιστούν σε αυτό, εκτός από το όνομα του τραγουδιστή υπάρχει και το δικό της.

Η γνωριμία τους έγινε, όταν ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας. Οι άκρως καλλιτεχνικές τους φύσεις ενώθηκαν, και γρήγορα οι δυο τους κατάλαβαν πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Οι δυο καλλιτέχνες κατάφεραν αρχικά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κανείς τους δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή. Η επιβεβαίωση ωστόσο, ήρθε όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες με εκείνον και την αγαπημένη του μέσα στο σπίτι.

Ακόμη μια επιβεβαίωση της σχέσης τους αποτελεί και η μικρού μήκους ταινία που κυκλοφόρησε ο Πάνος Μουζουράκης την ίδια περίοδο. Και εκεί βλέπουμε τη Τζίνα Βαρελά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όταν οι δυο τους βρέθηκαν στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες.

Η σχέση τους όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ένας απλός ενθουσιασμός, αλλά κάτι περισσότερο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι ο γνωστός καλλιτέχνης την επιλέγει ως πρωταγωνίστρια σε πολλές δουλειές του.

Δες παρακάτω το νέο video clip του τραγουδιστή με πρωταγωνίστρια τη σύντροφό του:

 Πηγή: Τlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα