Οργή και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

Οργή και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη στην εκπομπή «Σου Κου Family» σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» είπε, χαρακτηριστικά, ο λαϊκός τραγουδιστής.

Τη δική της απάντηση στο αδιανόητο σχόλιο του Σταμάτη Γονίδη για τους βιασμούς, έδωσε η ηθοποιός, Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου, με ανάρτησή της στο Instagram, άφησε αιχμές κατά του γνωστού τραγουδιστή, σημειώνοντας πως «φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων».

 

Την έντονη αντίδρασή του στις παραπάνω δηλώσεις, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης, γράφοντας ότι «φαντάζομαι κύριε Γονίδη, ότι και εγώ που έχω πάει σε πολλά σπίτια συναδέλφων και σκηνοθετών για να δουλέψω ή να κουβεντιάσω, μάλλον θα έχω βιαστεί. Αυτό δεν συνεπάγεται από τα λεγόμενά σας;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα