Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η δύναμη της συγγνώμης: Έκανα μ… το κατάλαβα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η δύναμη της συγγνώμης: Έκανα μ… το κατάλαβα

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για να σχολιάσει τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και να μιλήσει για τη δύναμη της συγγνώμης.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση με τίτλο «Η δύναμη της συγγνώμης» και εξομολογήθηκε πως του πήρε πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβει ότι μια συγγνώμη μπορεί να λυτρώσει αυτόν που θα τη ζητήσει ενώ δήλωσε και δημόσια την στήριξη του στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε στην ανάρτηση του:

Η δύναμη της Συγνώμης

Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι,

Όταν έχω κάνει λάθος, όταν έχω πληγώσει κάποιον, Το να ζητάω συγνώμη, μου φέρνει γαλήνη και λύτρωση

Ότι εκεί τελειώνουν οι πολλές σκέψεις και τύψεις

Ότι τα πράγματα είναι απλά:

Έκανα μ@λ@κια-Το κατάλαβα-Ζητάω συγνώμη.

Το γράφω αυτό με την ευχή ότι όσοι κάνανε λάθος, όσοι πληγώσαν κάποιον, να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη Από ΚΑΡΔΙΑΣ.

Και τότε, ίσως, όσοι πληγώθηκαν, βρουν το θάρρος να συγχωρέσουν.

Για την ώρα, μπράβο που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν.

*δεν μειώνω το τραύμα που μπορεί να βίωσε κάποιος/α, Κατανοώ ότι κάποιες φορές το συγνώμη δεν είναι αρκετό, είναι όμως το λιγότερο για να γίνει μία αρχή προς την θεραπεία.

Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχθήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή.

Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα