Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στην σκληρή κριτική που δέχτηκε - Σίγουρα δεν τα καταφέρνω κάθε μέρα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στην σκληρή κριτική που δέχτηκε - Σίγουρα δεν τα καταφέρνω κάθε μέρα

Με ανάρτηση στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στις αυστηρές κριτικές που δέχθηκε μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Σου Κου Family.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δημοσιεύοντας φωτογραφίες της Αντελίνας έγραψε: Αν είναι κάτι που έχει η διοίκηση του ΣΚΑΙ στο ανώτατο κλιμάκιο της, είναι καλό γούστο. Μια εξαιρετική αισθητική ρε αδελφέ, που τόσο μας είχε λείψει. Ευτυχώς ο ΣΚΑΙ έβαλε τέλος στην κακή αισθητική (Μενεγάκη, Σκορδά, Μακρυπούλια, Τατιάνα) και πρότεινε αληθινά καλόγουστα πρότυπα: Αντελίνα, Νάνσυ Ζαμπετογλου, Μαλέσκου. Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Πού το ξέρω; Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν τοποθετήθηκε επ’ αυτού παρά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες

«Είμαι η Αντελίνα, ετών 36, μητέρα της Μελωδίας 10 ετών και της Λιόνας 8 ετών, σύζυγος του Χάρη, παντρεμένη 11 χρόνια, κόρη του Γιάννη και της Μαρίας, αδελφή, φίλη, έχω 2 σκυλάκια, είμαι εργαζόμενη σ’ έναν σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο και καθημερινά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μπορώ σε όλους μου τους ρόλους.

Σίγουρα δεν τα καταφέρνω κάθε μέρα...

Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα έγραψε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα