Κιμούλης: Τσουνάμι καταγγελιών εναντίον του για λεκτική βία από ηθοποιούς

Τσουνάμι αντιδράσεων και καταγγελιών έχει προκαλέσει η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ότι δέχτηκε ψυχολογική και σωματική βία από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε η Ζέτα Δούκα φέρνει θύελλα καταγγελιών για λεκτική βία και σε άλλες ηθοποιούς που έτυχε να συνεργαστούν με το Γιώργο Κιμούλη. Το θλιβερό περιστατικό που περιέγραψε η ηθοποιός συνέβη πριν από δεκατρία χρόνια κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης.

Ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι δε θα αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος της Δούκα.

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

«Ξέρω ότι έχει ένα εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν παρατήρησα κάτι στις δουλειές που κάναμε μαζί, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κ. Δούκα».

Μετά τη Ζέτα Δούκα, η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε αποκλειστικά στο MEGA πως έχει υποστεί βία όλων των ειδών, από νεαρή ηλικία. Η ίδια δηλώνει πως χρειάστηκε ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τα βιώματά της και ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει ακόμη και το πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στον εισαγγελέα.

Την συνωμοσία της σιωπής έσπασε με τη γενναία στάση της η Σοφία Μπεκατώρου. Το τσουνάμι των καταγγελιών αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες

Έρχεται τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση από κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό

Γιώργος Κιμούλης: Ντόμινο καταγγελιών μετά τη Ζέτα Δούκα (Videos)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα