Γιώργος Κιμούλης: Ντόμινο καταγγελιών μετά τη Ζέτα Δούκα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη οι οποίες αναφερόμενες σε συνεργασία τους με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη κάνουν λόγο για μια τραυματική εμπειρία.

Μετά τη Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και η Φαίη Ξυλά μίλησαν για την ψυχολογική βία και τις ύβρεις που υπέστησαν, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους μαζί του.

Όλα αυτά, βέβαια, στον απόηχο της θαρραλέας απόφασης της Χρυσής Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, Σοφίας Μπεκατώρου να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη χρόνια πριν, από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη και των ηθοποιών που τον καταγγέλλουν, τονίζεται ότι δεν υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο, σε όλες τις καταθέσεις υπάρχει βία είτε λεκτική, είτε ψυχολογική είτε σωματική, καθώς η Ζέτα Δούκα μίλησε ακόμα και για “κλωτσιά”.

«Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”» ανέφερε εμφανώς αναστατωμένη η ηθοποιός. ...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε όλες τις καταγγελίες στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα