Παρασκευή GNTM 3: Η πρώτη επαγγελματική της φωτογράφιση

Παρασκευή GNTM 3: Η πρώτη επαγγελματική της φωτογράφιση

Ξεκίνησε από το μηδέν στον χώρο της μόδας, καθώς πριν δηλώσει υποψηφιότητα για το GNTM 3, δεν είχε καμία απολύτως εμπειρία όσον αφορά στο μόντελινγκ. Αν και στην αρχή δυσκολευόταν με τις δοκιμασίες του διαγωνισμού και οι κριτές αναγκάστηκαν να τη διώξουν, γιατί είχε τη χαμηλότερη απόδοση από τους συμπαίκτες της, εκείνη επέστρεψε μετά από λίγο καιρό στο GNTM, καθώς τη λάτρεψε ο επικεφαλής του πρακτορείου Elite στο Λονδίνο, Τζόελ.

Ο λόγος για την Παρασκευή Κερασιώτη, τη νεαρή τσιγγάνα, που μετά την επιστροφή της ήταν… άλλος άνθρωπος! Έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε να φτάσει σε επίπεδο άλλους συμπαίκτες της, που ήταν ήδη επαγγελματίες μοντέλα.

Η έκπληξη κριτών και τηλεθεατών ήταν πως το νεαρό κορίτσι κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό του διαγωνισμού, «τερματίζοντας» δεύτερη και χάνοντας για λίγο τον μεγάλο τίτλο και το πολυπόθητο έπαθλο από τον Ηρακλή Τσουζίνοβ.

Μερικές μέρες μετά τον τελικό του GNTM 3, η Παρασκευή δημοσίευσε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση και εμείς μείναμε άναυδοι! Ποζάρει σαν πολύπειρο μοντέλο του εξωτερικού!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα