Στέλιος Παρλιάρος: Δεν πουλιέμαι για ένα ριάλιτι - Δεν πουλήθηκα τις δύσκολες εποχές

Στέλιος Παρλιάρος: Δεν πουλιέμαι για ένα ριάλιτι - Δεν πουλήθηκα τις δύσκολες εποχές

Για τις δυσκολίες στη ζωή του, τους λόγους αποχώρησής του από τον ΣΚΑΙ, τα ριάλιτι αλλά και τη φιλία του με την Τζένη Μπαλατσινού μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος στο Open. 

«Άνοιξα ένα μαγαζί και είχε τεράστια απήχηση. Και άρχισα να ανοίγω μαγαζιά, να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή. Για κάποια χρόνια δεν μίλαγα με την αδελφή μου. Είχα πάρα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος. Τα ξεπέρασα. Έβλεπες την Αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες και έσπρωχναν την πόρτα. Δεν θα ξεχάσω μια μέρα, παραμονή εορτών που βγήκα από το σπίτι και με περίμεναν απ’ έξω να με πάνε στο τμήμα», ανέφερε ο pastry chef των «Γλυκών Αλχημειών» στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Πήγα να πω τη συνταγή και μου λένε “τελειώσαμε” και ‘γω πάγωσα» ανέφερε για την εμπειρία του σε πρωινή εκπομπή.

«Γι' αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΙ»

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε και για τους λόγους της αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ. 

 «Επειδή είχε όλα αυτά τα ριάλιτι το μεσημέρι και την είχε δει αλλιώς, έβαζαν την εκπομπή όποτε θέλανε αυτοί. Την πασχαλινή που είχα χορηγό για το Πάσχα ήθελαν να τη βάλουν μετά το Πάσχα. Σταμάτησα εγώ την εκπομπή».

«Είναι πάρα πολλά τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και δυστυχώς δεν θα βρουν δουλειά. Δεν μπορώ να βλέπω αγόρια και κορίτσια να μαγειρεύουν με το μαλλί μέχρι κάτω» είπε.

«Δύσκολο να κάνω ριάλιτι. Δεν πουλιέμαι. Δεν πουλήθηκα τις δύσκολες εποχές, δεν θα το κάνω τώρα».

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε και για τη φιλία του με την Τζένη Μπαλατσινού: «Με αγαπάει πολύ. Είμαι πολύ τακτικά στο σπίτι της και κάνουμε σεμινάρια. Παντρεύτηκε έναν λίγο νεότερό της και από τη στιγμή που μπορεί να κάνει ακόμα ένα παιδί και το θέλει και ο σύζυγος που είναι μια χαρά παιδί γιατί να μην το κάνει;».

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα