Λύγισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν του ευχήθηκε ο γιος του

Λύγισε  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν του ευχήθηκε ο γιος του

Φινάλε έκανε το βράδυ της Πέμπτης το The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο στο τέλος της εκπομπής περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η παραγωγή είχε ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος είχε εχθές τα γενέθλιά του

Ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο Σέργιος Σεβαστός από τις «άγριες Μέλισσες», εμφανίστηκε στο πλατό του "The 2Night Show" με μία τεράστια τούρτα. Στο πλατό βρέθηκαν και οι «σφήκες» για να δώσουν on camera τις δικές τους ευχές.

Οι Σφήκες είχαν ετοιμάσει τρία βίντεο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο πρώτο βίντεο έστειλαν τις ευχές τους οι γονείς του γνωστού παρουσιαστή, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να λέει πως έχει να τους δει πάρα πολύ καιρό, λόγω του κορονοϊού. Στο δεύτερο βίντεο εμφανίστηκε ο αδερφός του, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Το καλύτερο όμως το κράτησαν για το τέλος. Στο τρίτο βίντεο εμφανίστηκε ο γιος του παρουσιαστή, ο μικρός Αναστάσης, ο οποίος ευχήθηκε στον μπαμπά του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα