Αθερίδης: Είχα διπλή ζωή. Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου, η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη

Αθερίδης: Είχα διπλή ζωή. Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου, η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη

Αποκαλυπτικός ο Θοδωρής Αθερίδης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο άλλος μίλησε σχεδόν για όλα το αλκοόλ, τα χρόνια που περνούν, ότι πιθανόν θα κάνει μπότοξ για τη διπλή ζωή που είχε ένα διάστημα και τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν η Σμαράγδα Καρύδη τον γοήτευσε με την πρώτη ματιά, εκείνος απάντησε ότι δεν θα ήθελε να χαλάσει το σπίτι του, όμως η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη. "Είμαι καλομεγαλωμένος από τη μάνα μου. Από την ώρα που με μεγάλωσε έτσι η μάνα μου δεν καταδέχομαι από καμία γυναίκα, εκτός από την κόρη μου, να μου φερθεί πολύ χειρότερα από τη μάνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να χαλάσω ποτέ το σπίτι μου, αν με ρωτάς, επειδή είμαι όμως συγκρουσιακό άτομο το έκανα. Το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι εσύ που με κρίνεις και με κρίνεις άσχημα, αν ερχόσουν στη θέση μου τι θα έκανες; Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη και καλό είναι να μην τη βάζεις σε διλήμματα" απάντησε ο ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε ότι για ένα διάστημα είχε διπλή ζωή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και για τη μάχη του να απεξαρτηθεί.

"Για μένα ήταν εύκολο να μοιραστώ ότι ήμουν αλκοολικός. Πειθαρχημένος είμαι μόνο στη δουλειά. Το κλικ που με έκανε να πάω στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ήταν  ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr