Η εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση για τις σκηνές της γέννας της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Η εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση για τις σκηνές της γέννας της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία την Πέμπτη το βράδυ με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και την παράδοση του μωρού της Δρόσως στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο.

Οι σκηνές της γέννας της Δρόσως ήταν δύσκολες για την Ελένη Καρακάση που ζήτησε βοήθεια από δύο μαίες που της έδωσαν όλες τις σωστές οδηγίες, προκειμένου η ίδια να πείσει καλύτερα στο ρόλο της.

Η Ελένη Καρακάκη αποκάλυψε, επίσης, πως η μία μαία ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτές τις δυο υπέροχες κύριες!!!! Όταν διάβασα τις σκηνές της γέννας της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες ζήτησα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ότι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω όσο πιο σωστά το κείμενο.

Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί. Αξίζει πραγματικά να το ψάξετε. Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα, όποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τη μαία Μαρία Καρακώστα που ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπίζω να μη σας έκανα ρεζίλι!!!!», έγραψε η Ελένη Καρακάση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θελω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’αυτες τις δυο υπέροχες κύριες!!!!Οταν διάβασα τις σκηνές τις γεννας της Δρωσως στις «Αγριες Μελισσες»ζήτησα απο τον Vangelis Alexandris το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ο,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω οσο πιο σωστά το κείμενο. Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί.Αξιζει πραγματικά να το ψάξετε. Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα,οποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επισης θελω να ευχαριστήσω και τη μαια Μαρια Καρακωστα που ήταν μαζι μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπιζω να μη σας εκανα ρεζίλι!!!!#actress #actresslife #agriesmelisses #ant1tv #lovemyjob @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karakasi (@elenikarakasi) στις16 Ιούλ, 2020 στις 12:58 μμ PDT

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα