Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και κάνει θραύση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και κάνει θραύση

Ένα τραγούδι πιο επίκαιρο από ποτέ, στέλνοντας παράλληλα και το δικό τους μήνυμα για τον κορονοϊό, έφτιαξαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2, Γιώργος Λιανός, Νάνσυ Αντωνίου, Παναγής Τζρτζάτος και Νίκος Καλούδης.

Μάλιστα, μέσα από το τραγούδι που έχει τον τίτλο «Τα χεράκια θα πλύνω» - σε στίχους Αρναούτογλου και μουσική Λιανού - προτρέπουν τον κόσμο να εφαρμόζει όλα τα μέτρα προστασίας από τον ιό. Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βίντεο όπου η ραδιοφωνική παρέα το τραγουδάει. Και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα.

«ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε ολοι μαζί εδω στο πρωινό του Sfera με πολύ Αγάπη γιά μικρούς και μεγάλους... μπορείτε να το βρείτε στό you tube με τόν τίτλο “τα χεράκια θα πλύνω’’ και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά... στείλτε το παντού!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις16 Μάρ, 2020 στις 10:58 μμ PDT

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα