Το στοιχειωμένο σπίτι της Κέιτ Μος και ο εξορκισμός

Πεπεισμένη ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο είναι η Κέιτ Μος η οποία φώναξε κυνηγό φαντασμάτων για να διώξει τα κακά πνεύματα και να ξορκίσει τους άυλους κατοίκους της πολυτελούς κατοικίας της.

Το μοντέλο και ο αρραβωνιαστικός της , Τζέιμι Χινς με τον οποίο συζεί, υποστηρίζουν ότι ακούνε μια σειρά από παράξενους ήχους τα βράδια ενώ αρκετές φορές έχουν έρθει αντιμέτωποι με παράξενα συμβάντα στο σπίτι τους. Δεν ήθελε και πολύ, όπως φαίνεται, για να πειστεί το ζευγάρι ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Ο ροκ σταρ Τζίμι Χέινς, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, πιστεύει πολύ στο υπερφυσικό και ήταν αυτός που έβαλε… «ψύλλους στ’ αυτιά» της Κέιτ Μος ότι υπάρχει πολύ κακή ενέργεια στο σπίτι τους λόγω των πνευμάτων.

«Πρέπει να γίνει μια τελετή εξορκισμού για να καθαρίσει ο χώρος από τα ενοχλητικά πνεύματα και αυτό χρειάζεται να το κάνει ένας ειδικός» ανέφερε ο Χέινς προτού αναζητήσει και βρει τον κυνηγό φαντασμάτων.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, οι τελευταίες από τις κακοτυχίες που τους έχουν βρει εξαιτίας των πνευμάτων είναι η κλοπή ενός γκράφιτι του Banksy αξίας 80.000 λιρών και μια ξαφνική πλημμύρα εντός του σπιτιού που κόστισε 100.000 λίρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα