Ο Ανδρέας αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο και η σπάνια τηλεοπτική συνάντηση

Ο Ανδρέας αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο και η σπάνια τηλεοπτική συνάντηση

Πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση έχει σκορπίσει ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 72 ετών.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», είναι η φράση που έγραψε στο facebook o Ανδρέας Μικρούτσικος, αποχαιρετώντας τον αδελφό του Θάνο που πέθανε χθες σε ηλικία 72 ετών. Όλο το διάστημα της νοσηλείας του Θάνου Μικρούτσικου, ο Ανδρέας βρισκόταν στο πλευρό του, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο μικρότερος αδελφός του Θάνου, δημοσίευσε μαζί με το μήνυμά του και μια φωτογραφία με τον μουσικοσυνθέτη σε νεανική ηλικία. Το ποστ έχει γεμίσει με συλληπτήρια λόγια από φίλους του παρουσιαστή στο Facebook.



Τα δύο αδέλφια δεν συνήθιζαν να συναντιούνται τηλεοπτικά, όμως πολλά χρόνια πριν, έκαναν την εξαίρεση.

Πριν από πολλά χρόνια, Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν εμφανιστεί από κοινού στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ τους.

Απόσπασμα της σπάνιας αυτής συνάντησης των δύο αδελφών στον τηλεοπτικό «αέρα», μεταδόθηκε σήμερα στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους, περίσσευαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα