Ο Κώστας Τουρνάς αποκαλύπτει για την Δούκισσα και την Ρίτα Σακελλαρίου

Ο Κώστας Τουρνάς αποκαλύπτει για την Δούκισσα και την Ρίτα Σακελλαρίου

Ο Κώστας Τουρνάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Μεσημέρι” του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την βοήθεια στην Καίτη Γαρμπή κατά το ξεκίνημα της, την σχέση ζωής με τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είχε συνεργαστεί με τις κυρίες του λαϊκού τραγουδιού, Δούκισσα και Ρίτα Σακελλαρίου.

“Παίζει ρόλο μια κληρονομικότητα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τουρνάς για το γεγονός πως… μένει πάντα νέος, συμπληρώνοντας πως “πρέπει να έχω πάρει αρχικά κάποια καλή κατασκευή και δεύτερον απεχθάνομαι τους καημούς”.

“Η Καίτη Γαρμπή ήταν παντελώς άγνωστη όταν συνεργαστήκαμε, μόλις πρωτοξεκινούσε. Ήταν ένα πολύ θεληματικό πλάσμα και θυμάμαι ότι ασκούσε μια γοητεία στον κόσμο από τότε” σημείωσε ο τραγουδιστής για την είσοδο της Καίτης Γαρμπή στο χώρο του τραγουδιού για την οποία και συνέβαλε ο ίδιος.

Όσον αφορά τη συνεργασία και φιλία που ο ίδιος διατηρούσε με τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο, ο Κώστας Τουρνάς δήλωσε: “Ότι βλέπατε δημόσια, αυτός ήταν και στη ζωή του. Στα πρώτα χρόνια, όταν ήμασταν πολύ νεαροί, ήμουν πολύ σφιγμένος με σκέψη και προβληματισμό για αυτά που μας συνέβαιναν. Προϊόν κάποιων τραγουδιών. Την ίδια περίοδο, ο Βλάσσης ήταν ο άνθρωπος που έφερνε παντού μια αισιοδοξία. Ακόμα και σε τραγικές καταστάσεις κατάφερνε να φέρνει αισιοδοξία”.

“Ισχύει ότι έγραφα τραγούδια για την Δούκισσα και την Ρίτα Σακελλαρίου με ψευδώνυμο” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Κώστας Τουρνάς συνεχίζοντας: “Όταν βρέθηκα σε μια στιγμή που χρειαζόμουν χρήματα, σκέφτηκα πως μια λύση θα ήταν να γράψω κάποια τραγούδια, τα οποία μέσω άλλων να μου φέρουν κάποιο εισόδημα για να ισορροπήσω. Φοβόμουν όμως ότι ο καλλιτέχνης που ήξαραν, θα είχε φθορά εάν έλεγε ότι γράφει και λαϊκά τραγούδια”.

“Έτσι εφηύρα ένα ψευδώνυμο και τα έγραφα, Τ. Κωστής” κατέληξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα