Κραουνάκης: Ο Τσιπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ

Την αδυναμία που έχει στον Αλέξη Τσίπρα έδειξε για μια ακόμη φορά ο Σταμάτης Κραουνακης που μίλησε σε συνέντευξή του με λόγια λατρείας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για την πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο γνωστός συνθέτης σχολιάζοντας το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά είπε: «Έτσι κι αλλιώς τα μαγαζιά που μείνανε είναι λίγα. Ο κόσμος μόλις δυσαρεστηθεί από τον έναν φούρνο θα πάει στον απέναντι. Και μόλις δυσαρεστηθεί από τον απέναντι θα πάει πάλι πίσω στον παλιό. Δεν βλέπουμε κάτι το οποίο να προχωράει. Δεν συμφωνώ καθόλου αλλά φαίνεται ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα μαγαζί λιγάκι πιο ευρύστερνο. Αυτό δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν είναι καλό ή κακό. Θα δείξει».
«Καθαρό παιδί ο Τσίπρας»

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε ότι: «Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την απόφαση του λαού. Εγώ ανήκω σε αυτή τη συνομοταξία. Δεν μου αρέσει καθόλου να βρίζουμε τον κόσμο, «α, τι ψήφισες, φάτο στο κεφάλι». Θα καταλάβει αν αυτό που ψήφισε του βγήκε σε κακό. Άκουσα χθες τον Τσίπρα στην ομιλία του, που είπε ίσως για πρώτη φορά τι λάθη γίνανε. Υπήρξαν πράγματα που τους φύγανε μακριά. Εγώ πιστεύω τους πέσανε πολλά στο κεφάλι».

Παράλληλα αποκάλυψε τα σχόλια που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός για όσα έλεγε ο συνθέτης στις ραδιοφωνικές του εκπομπές.

«Με αγαπάει ο Τσίπρας ...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ