Άκης Δήμας: Τι απαντά ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή

Άκης Δήμας: Τι απαντά ο πατέρας του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή

Ο Άκης Δήμας συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν αποκάλυψε ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας. Ο νεαρός καλλιτέχνης ο οποίος σε λίγες ημέρες θα πρωταγωνιστήσει σε δυο θεατρικές παραστάσεις, είδε τον περασμένο Μάιο τον πάτερα του να προφυλακίζεται κατηγορούμενος ότι εξέδιδε την αδερφή του που πάσχει από νοητική υστέρηση.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε πως υπήρξε και ο ίδιος θύμα βασανισμών από τον πατέρα του, και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών. Ο πατέρας του Άκη Δήμα απάντησε στις καταγγελίες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από την φυλακή.

«Δεν θέλω να τον δω καθόλου. Δεν θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα. Τα πούλησαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα», είπε ο υπόδικος.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Σχετικά TAGS:
Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: