Η Ξανθή Τζερεφού με μαγιό στέλνει ηχηρό μήνυμα

Η Ξανθή Τζερεφού με μαγιό στέλνει ηχηρό μήνυμα

 Η Ξανθή Τζερεφού έκανε την έκπληξη πριν από λίγους μήνες όταν την είδαμε να στέκεται με θάρρος απέναντι από την κριτική επιτροπή του GNTM και να διεκδικεί τον τίτλο του επόμενου μοντέλου της χώρας.

Αν και δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, η νεαρή ξεχώρισε για την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό της. Πλέον, η Ξανθή Τζερεφού έχει εξελίξει την καριέρα της, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, χωρίς να διστάζει να απαντά. Αυτή τη φορά, η Ξανθή δημοσίευσε μια φωτογραφία με το ολόσωμο μαγιό της μέσα σε μία πισίνα, δίνοντας το μήνυμα:

«Κάθε μέρα γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γίνομαι η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου, γίνομαι η πιο δυναμική εκδοχή του εαυτού μου».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Everyday i am becoming a better version of myself, I am becoming a stronger version of myself and I am becoming a more confident version of myself #doitliketzeri #curvymodel #mybodymychoice #yellowswimsuit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ξανθή Τζέρη (@xanthitzeri12) στις5 Ιούλ, 2019 στις 6:46 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα