Η Σπυριδούλα του MasterChef 3 στην πιο ανατρεπτική συνέντευξή της

Η Σπυριδούλα του MasterChef 3 στην πιο ανατρεπτική συνέντευξή της

Η συμμετοχή της στο φετινό MasterChef ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες όσο για τις ατάκες της. Κάθε φορά που βρισκόταν πίσω από την κουζίνα ή έκανε δηλώσεις, γινόταν θέμα συζήτησης στα πάνελ.

Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική και γλωσσού Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έφτασε μια ανάσα από το να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, δηλαδή να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Η Βολιώτισσα παίκτρια του ριάλιτι παιχνιδιού μαγειρικής του Star μίλησε στο news.gr με τον τρόπο που ξέρει εκείνη, αυτόν της χειμαρρώδους ειλικρίνειας και λύνει επιτέλους το «μυστήριο» με τον χωρισμό της.

«Ήταν μπελάς το να γίνω αεροσυνοδός οπότε έγινα… σεφ» 

Ένα χρόνο πριν γεννηθεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, οι γονείς της άνοιξαν το πρώτο τους τσιπουράδικο στη πόλη του τσίπουρου, τον Βόλο. Από όταν θυμάται τον εαυτό της έμπαινε μέσα στην κουζίνα και τους πείραζε και με τη περιέργεια που διακατέχει όλα τα μικρά παιδιά, τσέκαρε τα πάντα.

«Μου άρεσε η μαγειρική από μικρή. Από μικρή ήθελα να γίνω ή αεροσυνοδός ή σεφ. Αλλά ήταν μπελάς το να γίνω αεροσυνοδός με τόσες γλώσσες που έπρεπε να μάθω και επέλεξα να γίνω σεφ! Δεν στρωνόμουν και στο διάβασμα για να πω την αλήθεια» μας λέει με πολύ δόση χιούμορ.

«Δήλωσα δυο φορές συμμετοχή στο MasterChef» 

Η φετινή της συμμετοχή όμως δεν ήταν η πρώτη της προσπάθεια να μπει στο σπίτι του MasterChef.

«Δήλωσα δυο φορές συμμετοχή στο παιχνίδι. Την πρώτη φορά δεν είχα απάντηση. Δεν ξέρω γιατί. Χάθηκε η αίτηση; Μου απάντησαν και δεν το είδα ποτέ; Δεν ξέρω. Είχα απογοητευτεί γιατί σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να με πάρουν. Τη δεύτερη φορά όμως έκαναν την αίτηση οι φίλοι μου και μου απάντησαν. Ο πρώτος που έμαθε ότι θα μπω στο MasterChef ήταν ο αρραβωνιαστικός μου, ο Αποστόλης.» μας λέει και μας δίνει… πάσα για να λύσουμε το μυστήριο του χωρισμού της.

«Έχετε χωρίσει τελικά με τον Αποστόλη;» ρωτάμε τη Σπυριδούλα και μας απαντά με μια κίνηση. Φορώντας το πιο γλυκό της χαμόγελο που δείχνει πόσο ερωτευμένη είναι μας δείχνει το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της.

«Ήμαστε μαζί, δεν έχουμε χωρίσει. Όλο αυτό ξεκίνησε από το γεγονός ότι δεν ήρθε στον τελικό και συνεχίστηκε επειδή είπαμε ότι θα αναβάλλουμε τον γάμο. Ήταν λογικό να αναβληθεί ο γάμο. Βγήκα από το παιχνίδι στις 25 Μαΐου και ο γάμος ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου. Πώς θα προλαβαίναμε μέσα σε δέκα μέρες; Δεν ξέρουμε ακόμα λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων πότε θα γίνει αλλά λέμε ή τέλος του 2019 ή αρχές του 2020.»

Η συμβουλή του μέντορα της, Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι για να κυνηγήσει ένα καλύτερο μαγειρικό μέλλον. Κάποιες πόρτες ανοίχτηκαν, κάποιες προτάσεις έγιναν, όμως δεν θέλει να πάρει καμία απόφαση βιαστικά. Από την αρχή του παιχνιδιού, είχε στο πλάι της τον μέντορα της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος μετά το τέλος του MasterChef της έδειξε πως είναι πλάι της.

«Μου είπε: Ξέρεις που θα με βρεις, έλα να με βρεις να μιλήσουμε για δουλειά, για ότι θες, ότι χρειαστείς.» ενώ της έδωσε και μια συμβουλή: : «Η κουζίνα θέλει ταπεινότητα και όχι αυτή την ένταση που κάναμε στο mc. Εκεί ήταν παιχνίδι, ήταν τηλεόραση. Άλλο πράγμα. Η κουζίνα θέλει να προσπαθείς, να μαθαίνεις συνέχεια».

Το κεφάλαιο Άλκηστη

Τόσο η Σπυριδούλα όσο και η Άλκηστη, κέρδισαν τις εντυπώσεις στο παιχνίδι λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα.

«Και μαγειρικά και σαν χαρακτήρες νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με την Άλκηστη, παρόλο που μέναμε πάνω κάτω. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα εκτός παιχνιδιού. Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη. Ίσως βέβαια να είμαι και επηρεασμένη γιατί βγαίνοντας είδα πέντε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω τα βίντεο αλλά με έχουν ενημερώσει για κάποια βίντεο που έχει γυρίσει στα οποία λέει κάποια πολύ κακά πράγματα και ψέματα. Μπορεί να είμαι επηρεασμένη και από αυτό. Αν τη συναντήσω, θα τη χαιρετήσω, θα την ρωτήσω τι κάνει και πώς είναι αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να της ζητήσω τον λόγο. Τον λόγο θα τον ζητήσω από ανθρώπους που με ενδιαφέρουν όπως πχ έκανα με την Ασημίνα.»

Η συγγνώμη στην Ασημίνα 

Αναφερόμενη στην Ασημίνα Ουστάλλι, η Σπυριδούλα τόνισε πως: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι έπιασα και της ξεκαθάρισα ότι δεν έχω πρόβλημα μαζί της και ότι μπορεί να είπα δυο πράγματα πάνω στην ένταση, πως δεν ήθελα να την προσβάλλω και της ζήτησα συγγνώμη. Αυτό το έκανα γιατί με νοιάζει η Ασημίνα σας άνθρωπος και τη θέλω στη ζωή μου».

Το τελικό αποτέλεσμα 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο. Πώς ένιωσε όμως εκείνη τη στιγμή που ο Μανώλης Σαρρής αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής: «Δεν ένιωσα κάτι γιατί το είχα καταλάβει πιο πριν. Μέρες πριν βγούμε στο live, είχαμε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον Μανώλη, και είχαμε καταλήξει πως φτάσαμε και οι δυο εκεί που θέλαμε, φτάσαμε στον στόχο μας και είχαμε αποφασίσει να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε μέχρι τέλους. Για μας ήμασταν και οι δυο νικητές, απλά ένας θα έπαιρνε τα λεφτά και τον τίτλο. ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι. Βασικά είχα προαίσθημα πριν βγούμε στο live και του το είπα: Κοίτα να το χαρείς γιατί είναι η μέρα σου. Και μου λέει: Μας έχεις πρήξει από την πρώτη μέρα, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και τώρα μου λες κοίτα να το χαρείς; Και του λέω: Το νιώθω και δεν είναι κακό αυτό που νιώθω;» και προσθέτει στο news.gr: «Ο πανηγυρισμός στο τέλος ήταν αληθινός και φάνηκε στη κάμερα γιατί χάρηκα που τελείωσε αυτός ο ωραίος κύκλος.»

Ο άνθρωπος της παραγωγής που ήταν μαζί της από την αρχή μέχρι το τέλος

Μπαίνοντας στη φάση των auditions, η Σπυριδούλα συνάντησε τυχαία στην παραγωγή έναν άνθρωπο που θαύμαζε από μικρή και τον παρακολουθεί μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση. Αυτόν τον άνθρωπο όπως μας είπε τον λατρεύει και τον έχει στην καρδιά της και την στήριξε κατά τη διάρκεια του MasterChef.

«Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα στις auditions ήταν ο Στέργιος Νενές, ο αγαπημένος Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Εργαζόταν στη παραγωγή. Μέχρι και την τελευταία μέρα τον έλεγα ο «Νικόλας της Καρδιάς μου», με στήριξε όσο κανένας. Ενώ δεν θέλει να τον συνδέουν πια με τον ρόλο του Νικόλα, δεν είχε πρόβλημα να του το λέω εγώ.» μας λέει και λάμπει.

Το μήνυμα στους haters 

Τους πέντε μήνες παραμονής της στο σπίτι του MasterChef, η Βολιώτισσα παίκτρια δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική ενώ υπήρξαν και μηνύματα από haters που της εύχονταν να πάθει… καρκίνο. Αν και δεν έχει απαντήσει προσωπικά σε κανέναν, στέλνει ένα μήνυμα σε όσους την αντιπαθούν μέσω του news.gr: «Οκ, δεν συμπαθείτε έναν άνθρωπο για χίλιους λόγους, και του εύχεστε έτσι απλά να πεθάνει, να πάθει καρκίνο. Κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Πεθαίνει τόσος κόσμος καθημερινά από καρκίνο, από παιδάκια μέχρι ηλικιωμένους και εσείς τον εύχεστε απλόχερα. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο μηχανηματάκι που λέγεται τηλεκοντρόλ. Αλλάξτε κανάλι.»

«Να περαστεί νόμος τώρα με τη νέα βουλή πως οι μαγείρισσες πρέπει να είναι καραφλές και με ράσα»

Εκτός από τη Σπυριδούλα όμως, κριτική δέχθηκε και η Ασημίνα Ουστάλλι, για την σέξι εμφάνιση της. «Έπρεπε να είναι καραφλή; Υπάρχει νόμος που λέει: είσαι μαγείρισσα δεν είσαι γυναίκα; Να περαστεί νόμος τώρα με τη νέα βουλή πως οι μαγείρισσες πρέπει να είναι καραφλές και με ράσα!» δηλώνει αφοπλιστικά.

«Είμαι γλωσσού και γκρινιάρα, 86 επεισόδια γυρίσαμε και στα 84 γκρίνιαζα»

«Είμαι γλωσσού και γκρινιάρα, 86 επεισόδια γυρίσαμε και στα 84 γκρίνιαζα. Γκρινιάζω όταν θεωρώ ότι αδικούμαι.» λέει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο news.gr με παιχνιδιάρικο ύφος και προσθέτει: «Στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου. Αν άλλαζα κάτι θα άλλαζα τον τρόπο που είπα κάποια πράγματα όχι την ουσία αυτών που είπα. Οι δικοί μου άνθρωποι βάζουν στα προτερήματα μου το ότι είμαι γλωσσού γιατί ότι λέω το λέω με ειλικρίνεια».

Η πρόταση για γυμνή φωτογράφιση

Μέχρι στιγμής δεν της έχει γίνει πρόταση για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που το θέλει πολύ, όμως της έγινε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση. «Ναι, μου έγινε τέτοια πρόταση και με πολύ καλά λεφτά και φυσικά είπα αμέσως όχι».

Πώς θα αντιδρούσε όμως ο σύντροφος της Αποστόλης όμως σε μια τέτοια φωτογράφιση; «Θα μου έκοβε χέρια και πόδια!» λέει και βάζει τα γέλια.

Τα χρέη και οι πλειστηριασμοί

Ένα θέμα για το οποίο δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική, ήταν η αναφορά της στη κάμερα της παραγωγής, στα χρέη της. «Θα ξεπληρωθούν τώρα μέσω δουλειάς. Όλη η Ελλάδα χρωστάει, εγώ φταίω πάλι;» μας λέει και ξαφνικά το βλέμμα της σκοτεινιάζει: «Στον Βόλο κάθε Τετάρτη, στα δημαρχεία και στα δικαστήρια γίνονται οι πλειστηριασμοί για τα σπίτια. Άνθρωποι κλαίνε και οδύρονται απ’ έξω. Εγώ πρέπει να πάω μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους και να σκάσω στα γέλια; Το δικό μου το χρέος, μπροστά στα χρέη αυτών των ανθρώπων είναι τίποτα. Απλά εγώ ήμουν στη τηλεόραση»

Το επόμενο μεγάλο σχέδιο

Τι ετοιμάζει όμως η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη επαγγελματικά; «Έχω έναν Ιούλιο γεμάτο με ταξίδια και ετοιμάζω κάτι πάρα πάρα πάρα πολύ μεγάλο και το ετοιμάζω με τον καλύτερο όλων μέσα από το παιχνίδι. Υπάρχει περίπτωση να έχω και τον δεύτερο καλύτερο» μας λέει παιχνιδιάρικα και μας αφήνει με την απορία.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα