Εμένα με έφαγε ο Δαλιανίδης! Στη θέση του Βουτσά θα ήμουν εγώ

Εμένα με έφαγε ο Δαλιανίδης! Στη θέση του Βουτσά θα ήμουν εγώ

Ο Γιάννης Μαλούχος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και δήλωσε πως ο Γιάννης Δαλιανίδης δεν τον συμπαθούσε και δεν τον ήθελε στις ταινίες του.

Με ποιον από τους συναδέλφους σας ήσασταν πιο κοντά;

Ήμουν πολύ φίλος με τον Βαγγέλη Σειληνό. Τότε ο Βαγγέλης έπαιζε σε όλες τις ταινίες του Φίνου λόγω του Δαλιανίδη. Εγώ τον Δαλιανίδη τον γνώριζα από τη Θεσσαλονίκη. Όμως εμένα δεν μου είχε συμπάθεια. Ο Βουτσάς, ας πούμε, είχε μεγάλη τύχη. Γιατί γνώριζε από τη Θεσσαλονίκη τον Δαλιανίδη και τον υποστήριξε σε όλες τις ταινίες.

Εγώ όταν έκανα την τεράστια επιτυχία με την «Αλίκη στο ναυτικό», αποφάσισα να φύγω από τον Φίνο λόγω Δαλιανίδη. Δεν με ήθελε, παρόλο που μου έλεγε ο Σειληνός «άσε και θα του μιλήσω εγώ». Αλλιώς, σε όλες τις ταινίες στη θέση του Βουτσά θα ήμουν εγώ.

«Η Βουγιουκλάκη δεν πολυήθελε τον Παπαμιχαήλ! Τον παντρεύτηκε για να…»

Ο Σακελλάριος δεν μπορούσε να επηρεάσει τον Φίνο;

Ο Σακελλάριος μου έλεγε «περίμενε και θα δουλέψουμε μαζί. Μην ανησυχείς, εγώ θα σε βοηθήσω». Όμως εγώ έπρεπε να δουλέψω γιατί είχα οικογένεια πίσω μου. Έτσι πήγα σε άλλες κινηματογραφικές εταιρίες. Του Αλέκου του οφείλω πολλά. Απλώς, εμένα με “έφαγε” ο Δαλιανίδης.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα