Το ξέσπασμα της Αποστολίας Ζώη λίγο πριν φύγει το 2018: "Άι σιχτίρ…"

Το ξέσπασμα της Αποστολίας Ζώη λίγο πριν φύγει το 2018: "Άι σιχτίρ…"

 Το 2018 δεν ήταν καλή χρονιά για την Αποστολία Ζώη, όπως φάνηκε και από το μήνυμα που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram λίγο πριν αυτό αποχωρήσει για να δώσει τη θέση του στη νέα χρονιά. 

Την περσινή χρονιά άλλωστε η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της και αυτή η απώλεια της στοίχισε πάρα πολύ. 

«Άι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου, με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρήκα που αφιερώνω το “Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή”!! Με αγάπη στο 2018!! #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα#ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αι σιχτίρ 2018..Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις.Με στεναχώρησες,με κλονισες,μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες,με έκλεισες στο σπίτι μου.Δε λέω ,όλα μαθήματα ειναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρηκα που αφιερώνω το "Μου'χεις καταστρέψει τη ζωη"!! Με αγάπη στο 2018!! __________________________________________________ #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα #ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις31 Δεκ, 2018 στις 9:20 πμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα