Πήγε να με καρφώσει στο λαιμό μ’ ένα κομμάτι γυαλί! Ήταν και η Καίτη Γαρμπή μπροστά

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, αποκάλυψε τις τρεις φορές που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Κινδύνεψε η ζωή σου κάποια στιγμή από κάτι;

Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου τρεις φορές μέσα στη δουλειά. Μια φορά στον Καναδά, όταν το μαγαζί που δούλευα ήταν γεμάτο, ενώ το διπλανό άδειο, κι έβαλαν οι διπλανοί κάποια παιδιά να με χτυπήσουν και να με πετάξουν στη λίμνη. Μ’ έσωσε η παρτενέρ μου κι ένας συνεργάτης είχα μαζί.

Η δεύτερη φορά ήταν σε ένα μαγαζί που συνεργάστηκα κι επειδή πήγαινα στα τραπέζια και καθόμουν, το απαγόρευε ο επιχειρηματίας, δεν τον άκουσα κι έσπασε μ,’ ένα σταχτοδοχείο το τζάμι από το γραφείο του και πήρε ένα κομμάτι γυαλί για να μου το καρφώσει στο λαιμό. Μπροστά ήταν η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της, Λιάνα, που συνεργαζόμασταν τότε. Έβαλαν τις φωνές, ενώ η μία λιποθύμησε.

Την τρίτη φορά ένας ναρκομανής μου πούλησε παραμύθι ότι η μάνα του είναι θαυμάστριά μου, ότι ήταν ετοιμοθάνατη και ήθελε να πάω να τη δω. Μπήκα στο αυτοκίνητό του και στο δρόμο μου είπε ότι παίρνει ναρκωτικά. Του πρότεινα να τον βοηθήσω, να τον βάλω σε κέντρο απεξάρτησης, να του δώσω δουλειά κι εκείνος άρχισε να κλαίει. Μου είπε να κατέβω από το αυτοκίνητο και μου αποκάλυψε ότι η πρόθεσή του ήταν να με σκοτώσει και να μου πάρει τα χρυσαφικά που φορούσα. Την ώρα εκείνη μου έδειξε και το μαχαίρι που είχε. Τρελάθηκα, βγήκα από το αυτοκίνητο και άρχισα να τρέχω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα