Ηρώ Σαΐα: Για τους γονείς μου δεν ήταν και ό,τι καλύτερο να παντρευτώ το Σταύρο Ξαρχάκο

Ηρώ Σαΐα: Για τους γονείς μου δεν ήταν και ό,τι καλύτερο να παντρευτώ το Σταύρο Ξαρχάκο

Η Ηρώ Σαΐα αφηγήθηκε στον Άρη Καβατζίκη την γνωριμία της με τον σύζυγο της Σταύρο Ξαρχάκο, και εξομολογήθηκε για το πως αντιμετώπισαν οι γονείς της τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα τους, αλλά και πως αντιμετώπισε η ίδια τα ποικίλα σχόλια στα μέσα δικτύωσης ιδιαιτέρως με το γάμο τους.

«Έπρεπε να εκπαιδευτώ κι εγώ λίγο στην ανθρωποφαγία. Όταν παντρεύτηκα ήταν λίγο ανθρωποφαγία αυτό στα μέσα δικτύωσης κυρίως. Αλλά δεν πειράζει. Όλα αυτά είναι χρήσιμα, αρκεί να ξέρεις να τα διαχειριστείς κι εγώ το έμαθα αυτό, γιατί κατάλαβα ακόμα μια φορά ότι πρέπει ακόμα πιο σθεναρά να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας. Το θέμα είναι να το λέει η καρδιά μας μας, όχι κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.

Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο τους να παντρευτώ τον Σταύρο και εν μέρη μπορώ να τους καταλάβω. Το θέμα είναι πως προχωράει αυτό το πράγμα. Είμαστε μια χαρά. Εντάξει τους πείραξε λίγο η διαφορά ηλικίας. Γνωρίζοντας όμως αυτό τον άνθρωπο, κατάλαβαν ότι είναι νεότερος και από εμένα.

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν σε κάποιες πρόβες με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Δεν ήταν ωραία γνωριμία γιατί με μάλωσε, μου είχε κάνει κάποιες παρατηρήσεις με πολύ άσχημο τρόπο. Και γνωριστήκαμε μετά σε μια άλλη συναυλία που είχε και πήγα να δω τους φίλους μου τους μουσικούς και εκεί τον γνώρισα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

zappit

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: