Δεν λειτουργεί αναμνησιακά, δεν επαναπαύεται στο παρελθόν, κοιτάζει το παρόν και λίγο το μέλλον. Ο λόγος για τη Μάρω Κοντού, η οποία μοιράζεται σκέψεις της με τη Ρενέ Σαραντινού στο περιοδικό Λοιπόν.
Ποιο είναι το δυσκολότερο συναίσθημα που έχετε βιώσει; Η απώλεια της μητέρας και της αδελφής μου, αυτό είναι βαρύ συναίσθημα.
Πότε ήρθε η μεγαλύτερη ευτυχία; Η μεγαλύτερη ευτυχία ήρθε όταν ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη. Είχε γίνει κι αυτό…
Τι θυμάστε συνήθως, στιγμές επαγγελματικές ή προσωπικές; Δεν θυμάμαι τίποτα από τα δύο, ούτε τα προσωπικά, ούτε τα επαγγελματικά μου. Γιατί να τα θυμάμαι; Δεν περάσανε ακόμα, ζω, κάθε μέρα έχω τέτοια, γιατί να γυρίζω εκεί, τι να θυμηθώ; Καθόλου δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο παρελθόν, δεν έχω λόγο να το κάνω. Είμαι παρούσα, βρίσκομαι στο παρόν και άντε να κάνω κανένα σχέδιο για το μέλλον, κάτι που δεν μου αρέσει, γιατί θεωρώ ότι όποιος κάνει σχέδια είναι κουτός.
Ποιος είναι ο ρόλος της συντροφικότητας στη ζωή σας; Νιώθω παντού απέραντη συντροφικότητα, με τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συγγενείς μου.
Μάρω Κοντού: Η μεγαλύτερη ευτυχία ήρθε όταν
Διαβάστε ακόμα

Ρία Ελληνίδου: Η ανατρεπτική απάντηση για τον σύντροφό της και τις celebrities
Η Ρία Ελληνίδου, γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε στα MAD VMA 2026...

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο
Ο Gio Kay, πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε πρόσφατα τα...

MAD VMA 2026: Οι βραβευμένοι καλλιτέχνες και οι εκπληκτικές συνεργασίες
Η φετινή διοργάνωση των MAD Video Music Awards 2026, που...

Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας. Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον...