Ο Κάρολος ήθελε να ακυρώσει τον γάμο του με την Νταϊάνα σύμφωνα με νέα βιογραφία

Ο Κάρολος ήθελε να ακυρώσει τον γάμο του με την Νταϊάνα σύμφωνα με νέα βιογραφία

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε να ακυρώσει τον γάμο του με τη Νταϊάνα, όταν συνειδητοποίησε πόσο ασυμβίβαστοι ήταν σαν ζευγάρι, αλλά ήξερε ότι μια ακύρωση του αρραβώνα θα ήταν «κατακλυσμική», όπως αποκαλύπτει νέο βιβλίο.

Ο Κάρολος πέρασε ώρες αγωνίας για το αν τελικά θα ακύρωνε τον γάμο του με τη Νταϊάνα ή όχι όπως αποκαλύπτει η Daily Mail. Παρά το γεγονός ότι συνειδητοποίησε ότι αυτός και η Νταϊάνα ήταν ασυμβίβαστοι, ένιωθε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι 'αυτό. Η διακοπή της δέσμευσης «θα ήταν κατακλυσμική», είπε.

Χρόνια μετά τον γάμο και προβληματισμένος από την "τραγωδία" αυτής της απόφασης, έκλαιγε λέγοντας σε φίλους του: «Ήθελα απεγνωσμένα να γλιτώσω από αυτόν τον γάμο το 1981, όταν κατά τη διάρκεια του αρραβώνα ανακάλυψα πόσο τραγικές ήταν οι προοπτικές μας».

Η ιστορία του διαδόχου του θρόνου και η αγωνία του για τον καταδικασμένο γάμο περιγράφεται σε μια εκρηκτική νέα βασιλική βιογραφία.

Το βίβλίο αποκαλύπτει ότι ο Κάρολος θέλει να αμφισβητήσει τα «ολέθρια ψέματα» που έχουν ειπωθεί για αυτόν, τα οποία πιστεύει ότι ενορχηστρώθηκαν από την Νταϊάνα.

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα