Οργισμένη η Μπαλατσινού με Ουγγαρέζο: Η απάντηση του παρουσιαστή

Οργισμένη η Μπαλατσινού με Ουγγαρέζο: Η απάντηση του παρουσιαστή

Μια απρόσμενη κόντρα ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή μια φωτογραφία της παρουσιάστριας που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» απεικονίζοντας την ίδια σε μηχανή με οδηγό έναν γοητευτικό άνδρα.

«Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφέροντας και κάποιες λεπτομέρειες για τις κοινές τους εξόδους το Σαββατοκύριακο.

Η αναφορά αυτή εξόργισε, ωστόσο, την Τζένη, η οποία διέψευσε τα πάντα με ανάρτησή της στο Instagram, χρησιμοποιώντας σκληρό λόγο για τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό.

«Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του, όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο σου αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου #getalife» έγραψε χαρακτηριστικά σε story της στο instagram.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος είπε μεταξύ άλλων: «Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δηλώνοντας στη Φαίη ότι είναι λίγο «εύθικτος» την τελευταία περίοδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα