Νέος έρωτας για την Τζένη Μπαλατσινού με κατά δέκα χρόνια νεότερο άνδρα;

Νέος έρωτας για την Τζένη Μπαλατσινού με κατά δέκα χρόνια νεότερο άνδρα;

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πώς είναι η Τζένη Μπαλατσινού, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια και πέντε περίπου χρόνια από το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο "Πρωινό" όλα δείχνουν ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι μόνη!

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας, φαίνεται να είναι συνεπιβάτης σε μια μηχανή, την οποία οδηγούσε ένα άντρας.

«Οι άνθρωποι της εκπομπής είναι παντού, αποκλειστικά λοιπόν ο άνθρωπος που ήρθε πολύ κοντά στη Τζένη Μπαλατσινού. Προσέχω πάρα πολύ πως το λέω γιατί δεν ξέρουμε. Ξέρουμε πολλά για εκείνον τον άνθρωπο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι. Χθες συνέφαγαν και τους βγάλαμε φωτογραφία. Χθες τη συνόδευε και ήταν και το Σάββατο μαζί. Πρόκειται για μια γνωριμία. Οι άνθρωποι ήρθαν πολύ κοντά. Η φωτογραφία τα λέει όλα! Βλέπουμε ένα παχύ ερωτισμό που κόβεται με το μαχαίρι. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών. Το Σάββατο διασκέδαζαν σε μπαρ του Κολωνακίου. Είναι κατά δέκα χρόνια νεότερος από τη Τζένη Μπαλατσινού, είναι πολύ ωραίος είναι μουσάτος και γυμνασμένος», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος on air.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα