Λασκαράκη - Σουλτάτος: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον φημολογούμενο αρραβώνα;

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον φημολογούμενο αρραβώνα;

Μια βέρα στο χέρι του γνωστού σεφ Λευτέρη Σουλτάτου και ένα όμορφο δαχτυλίδι που έκανε δώρο στην αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη στάθηκαν αφορμή για να ξεκινήσουν φήμες ότι οι δυο τους σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η κοινή εμφάνισή τους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Νησί των Ανέμων στις 6 Οκτωβρίου ήταν ένα «μήνυμα» του ερωτευμένου ζευγαριού προς πάσα κατεύθυνση, ότι δηλαδή δεν «κρύβεται» και απολαμβάνει τη σχέση του. Απαλλαγμένοι από τέτοιου είδους άγχη, οι δυο τους πορεύονται μαζί και χαμογελούν ευτυχισμένοι για όσα μοιράζονται.

Μάλιστα, όταν η ταλαντούχα ηθοποιός ρωτήθηκε για το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της εκείνη έδωσε την εξής απάντηση: «Δε με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Οταν είναι κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, κανένα από αυτά τα δύο δαχτυλίδια δε συνδέονται με την επισημοποίηση της σχέσης του ζευγαριού, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον. «Είναι πολύ καλά μαζί. Ο Λευτέρης και η Βάσω ταιριάζουν απόλυτα και περνούν πολύ όμορφα μαζί. Ομως, προς το παρόν, δεν έχουν σχεδιάσει κάτι τέτοιο», εξηγεί στενός τους φίλος.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκαλύπτει πως ζουν μια όμορφη και ήρεμη καθημερινότητα και, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, προσπαθούν πάντα να βρίσκουν χρόνο προκειμένου να είναι μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO