Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε τον καλό της στην Αρκαδία

Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε τον καλό της στην Αρκαδία

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο χωριό του πατέρα της, το Άκοβο Αρκαδίας, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη και πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου με άμαξα. Μάλιστα, άφησε τον γαμπρό να περιμένει 1,5 ώρα!

Το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί στην αυλή του σχολείου του χωριού. Στα τραπέζια δεσπόζουν συνθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν τα λεμόνια, ενώ στα πιάτα έχουν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.

Το μενού είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου και έχει έντονο άρωμα Ελλάδας με έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.

Η Μαρία Μενούνος πριν τον γάμο της δημοσίευσε στα social media στιγμιότυπα από την προετοιμασία, στα οποία διακρίνονται και οι γονείς της να χορεύουν στην πλατεία του χωριού.

Η νύφη Μαρία είναι χαλαρή και χαμογελαστή ενώ σε βίντεο τραγουδά το «σε θέλω, με θέλεις».

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια.

 Maria Menounos: Όλες οι λεπτομέρειες του παραδοσιακού γάμου της

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις6 Οκτ, 2018 στις 4:47 πμ PDT

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα