Ρέμος - Υβόννη: Το γαμήλιο ταξίδι και το προσκύνημα

Ρέμος - Υβόννη: Το γαμήλιο ταξίδι και το προσκύνημα

Το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη, με παρανυφάκι την λατρεμένη του κόρη Ελένη. Αμέσως μετά το νεόνυμφο ζεύγος αναχώρησε για το γαμήλιο ταξίδι του.

Ο Ατώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πραγματοποίησαν ένα μίνι ταξίδι του μέλιτος, μιας και ο Αντώνης έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα για μία επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο Αντώνης και η Υβόννη ήταν προσκεκλημένοι ενός Τούρκου επιχειρηματία. Μαζί με την κόρη τους Ελένη, τον κουμπάρο τους Κώστα Πηλαδάκη και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη με τη σύζυγό του επιβιβάστηκαν στο σκάφος «Ma Biche» για μία ολιγοήμερη κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια. Μάλιστα, στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Σύμη προκειμένου να προσκυνήσουν στο μοναστήρι του Πανορμίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αντώνης Ρέμος είχε ένα τάμα να εκπληρώσει, κάτι που δεν φαίνεται απίθανο, καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος πιστεύει αρκετά και όποτε του δίνεται η ευκαιρία, επισκέπτεται κάποιο μοναστήρι.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να βρεθεί στο μοναστήρι του Πανορμίτη πριν από τον γάμο του, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ανέβαλε το ταξίδι του για αργότερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα