Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της απαντά αν ήταν έγκυος

Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της απαντά αν ήταν έγκυος

Έχουν περάσει 21 χρόνια από την ημέρα που η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε τούνελ του Παρισιού. Στις 31 Αυγούστου του 1997 η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών πέρασε στην αιωνιότητα, αλλά μέχρι σήμερα υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της και ένα από αυτά είναι αν ήταν έγκυος στο παιδί του  Ντόντι Αλ Φαγέντ,.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πατέρας του Ντόντι, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως η αδικοχαμένη πριγκίπισσα λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της, του είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως περίμενε το παιδί του αγαπημένου της. Επίσης, Γάλλος δημοσιογράφος, το 2007, μετά από έρευνα υποστήριξε πως ήταν «σχεδόν βέβαιο» ότι η πριγκίπισσα ήταν έγκυος 9 ή 10 εβδομάδων όταν έχασε τη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Ρίτσαρντ Σέφερντ δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Επίσης, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το ζευγάρι θα είχε επιζήσει της σύγκρουσης, αν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δεν έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και φορούσαν ζώνες. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα θα είχε πεθάνει όπως και να είχε. Αλλά είναι γεγονός πως αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ίσως να ήταν στους γάμους των παιδιών της, Γουίλιαμ και Χάρι» δήλωσε ο Σέφερερντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως σε αυτή την περίπτωση θα είχε γλιτώσει τη ζωή της με κάποια χτυπήματα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα