Άκης Σακελλαρίου: Έφτασα στο νοσοκομείο με ένα πνεύμονα νεκρό

Άκης Σακελλαρίου: Έφτασα στο νοσοκομείο με ένα πνεύμονα νεκρό

Ο Άκης Σακελλαρίου βίωσε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε. Μία περιπέτεια υγείας που έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του. Ο ηθοποιός, που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία και έδωσε μάχη μαζί με τους θεράποντες ιατρούς του, διαγνώστηκε με τη «νόσο των κλιματιστικών», τη νόσο των λεγεωναρίων.

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησε στην εκπομή "Μαζί σου" και περιέγραψε πώς ξεκίνησαν όλα, πώς εξελίχθηκαν και πώς κατάφερε να σωθεί .

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο το ένα πνευμόνι ήταν νεκρό και είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο. Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40 πυρετό. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Εμείς οι άνθρωποι που έχουμε προβολή πρέπει να έχουμε υπόψιν πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική μας επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα εξομολογήθηκε ο Άκης Σακελαρίου:

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα