Nomads 2: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι συμμετέχοντες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Την περασμένη βδομάδα ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας μας αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες για το πως θα διεξαχθεί φέτος το Nomads 2. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε και το πρώτο trailer για την επάνοδο του ριάλιτι επιβίωσης. Κάτι έλειπε όμως. Μα ναι, οι διαγωνιζόμενοι. Πολλά ονόματα ακούστηκαν το περασμένο δίμηνο, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το σκηνικό στη Μαδαγασκάρη έχει σχεδόν στηθεί. Μένουν ελάχιστες λεπτομέρειες να διευθετηθούν, όπως εξηγούσε και ο Σάββας Πούμπουρας την περασμένη βδομάδα, και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει το ριάλιτι. Φέτος, αντί για τρεις ομάδες θα έχουμε δύο με περισσότερους παίχτες.

Τα πρώτα δύο ονόματα συμμετεχόντων ανακοινώθηκαν σήμερα στο Πρωινό, απ΄όπου θα μάθουμε και τις υπόλοιπες μέρες όλο το line up. Η Αννίτα Ναθαναήλ, που την είχαμε δει παλιότερα στο Real Housewives of Athens, και ο trainer Αλέξανδρος Σίαρς είναι αυτοί που παίρνουν το βάπτισμα του πυρός.

Φυσικά τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και για τους δύο είναι απολαυστικά.

Όσο για την πρεμιέρα του Nomads 2, έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, με πιο πιθανή ημερομηνία την δεύτερη Κυριακή του μήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα