Όταν η Ρίκα Βαγιάνη επέλεξε τη ζωή από την καριέρα και έφυγε στην Αυστραλία

Όταν η Ρίκα Βαγιάνη επέλεξε τη ζωή από την καριέρα και έφυγε στην Αυστραλία

Η Ρίκα Βαγιάνη έγινε πρώτα γνωστή σε όλους τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Μόνη στην παρουσίαση ή με… παρέα, γρήγορα μεταπήδησε στην ιδιωτική τηλεόραση. Δούλεψε στο Mega, στο Star…

Το κοινό την αγάπησε, κάθε της επαγγελματική επιλογή μαγνήτιζε το κοινό που την εμπιστευόταν και την ακολουθούσε… στο ζάπινγκ.

Για εκείνη ωστόσο ήρθε η στιγμή που επέλεξε τη ζωή από την καριέρα. Επέλεξε να γίνει μητέρα και σύζυγος. Τότε “χάθηκε” από τους τηλεοπτικούς δέκτες και… βρέθηκε στην Αυστραλία. Ακολούθησε εκεί τον σύζυγό της ο οποίος έπρεπε να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στη χώρα των καγκουρό.

Όπως η ίδια περιέγραφε όμως “το μισούσε” εννοώντας ότι μπορούσε να κάνει κάθε θυσία, για τον άνδρα της για το παιδί τους, να γίνει καλή νοικοκυρά, να πλύνει πιάτα, να σιδερώσει…

Μέχρι που μια μέρα, όπως περιέγραφε, είδε μια εφημερίδα και εκεί συνειδητοποίησε ότι αυτή είναι η δουλειά της, τότε, έλεγε, συνειδητοποίησε ότι ήταν γεννημένη για να κάνει αυτή τη δουλειά. Αποκάλυψε όμως ότι όλα αυτά τα είπε στον σύζυγό της όταν πλέον είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν θα θυσίαζε την οικογένειά της για τη δουλειά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα