Γιατί παραιτήθηκε η οικιακή βοηθός του Ουίλιαμ και της Κέιτ, παρά τον παχουλό μισθό;

Η 35χρονη Σάντι Ράις παραιτήθηκε από τη δουλειά της επειδή ήταν υπερβολικά απαιτητική, χωρίς να υπολογίσει ότι δεν θα είναι εύκολο να ξαναβρεί δουλειά που θα της προσφέρει 36.000 λίρες τον χρόνο…

Η Σάντι εργαζόταν για λογαριασμό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, ως οικιακή βοηθός στο παλάτι των δέκα υπνοδωματίων του Anmer Hall, και ήταν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, το πλύσιμο των ρούχων και τον ανεφοδιασμό της τροφοθήκης.

Όταν όμως το πριγκιπικό ζευγάρι την ενημέρωσε ότι θα πρέπει να συνεχίσει τις υπηρεσίες της στο παλάτι του Κένσιγκτον, εκείνη προτίμησε να παραιτηθεί.

Όπως ανέφεραν πηγές στην εφημερίδα Sun: «Η Σάντι ήταν σκληρά εργαζόμενη, όμως ήξερε ότι η δουλειά στο Κένσιγκτον θα είχε ακόμα περισσότερες απαιτήσεις. Είχε ελάχιστη προσωπική ζωή εκτός παλατιού».

Η 35χρονη οικιακή βοηθός εργαζόταν επί δύο χρόνια για την Κέιτ και το Ουίλιαμ και είχε πολύ καλή σχέση με τα δύο παιδιά τους.

Το 2015 η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας είχε προσλάβει τη Σάντι μετά την πενταετή προϋπηρεσία της στο βασιλικό ζεύγος της Νορβηγίας, ενώ πρωτύτερα η νεαρή κοπέλα εργαζόταν στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η βασίλισσα Ελισάβετ τη συμπαθούσε ιδιαίτερα

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα