Μπιμπίλας: Ο Στάθης κάπνιζε, έπρεπε να προσέξει πιο πολύ την υγεία του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον αδικοχαμένο Στάθη Ψάλτη για τις στιγμές που έζησε μαζί του.

«Πέρασαν πραγματικά πολλά χρήματα από τα χέρια του και δεν του έμειναν όχι γιατί τα σπατάλησε, αλλά πραγματικά επειδή βοηθούσε πολύ κόσμο. Ήταν πραγματικά ένας καλός φιλάνθρωπος, το έκανε χωρίς να φαίνεται», δήλωσε στον Λάζο Μαντικό και στους 90,6 ΑΡΤ FM.

«Αν τον είχα δίπλα μου τον Στάθη Ψάλτη αυτή τη στιγμή θα του έλεγα καταρχήν ένα μεγάλο Σ’ αγαπώ γιατί τον αγαπούσα πολύ τον Στάθη και θα του εξέφραζα ένα παράπονο... Ότι το μεγάλο του ταλέντο δεν το κατανάλωσε έτσι όπως ήθελε ο ίδιος, αλλά και όπως θα έπρεπε για το ελληνικό θέατρο. Στέρησε πολλά από το ελληνικό θέατρο μη παίζοντας σπουδαία πράγματα», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Προσπάθησε να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και το φιλοθεάμον κοινό που είναι πάρα πολύ σκληρό και κανιβαλιστικό και του γύρισε την πλάτη. Δηλαδή πήγε να κάνει το ημερολόγιο ενός τρελού, το κατέβασε μέσα σε 20 ημέρες γιατί το κοινό ήθελε να τον δει σε ρόλο από ταινίες της δεκαετίες του ‘80. Ο Στάθης θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων ως κωμικός και σπουδαίος δραματικός ηθοποιός όταν ήθελε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις συνήθειες του Στάθη Ψάλτη που επηρέασαν την υγεία του: «Δεν πρόσεχε την υγεία του, κάπνιζε, έπρεπε να προσέξει πιο πολύ την υγεία του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα