Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Χρήστος Ψωμόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά τις μηνύσεις που αντάλλαξαν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και πανελίστα της εκπομπής «Κους-κους», ο πρώην σύντροφος της Αννας Βίσση και της Τζούλιας Αλεξανδράτου του επιτέθηκε και του δάγκωσε το... αφτί μέσα σε νυχτερινό κέντρο, ενώ ο επιχειρηματίας από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση και πως δεν έχει ιδέα για τον τραυματισμό του ρεπόρτερ.
«Ο κ. Ψωμόπουλος καθόταν στα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού μαζί με φίλους του, γνωστούς επιχειρηματίες. Εγώ ήμουν πιο πίσω στους πριβέ καναπέδες. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα όλο το βράδυ» λέει στην «Espresso» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, περιγράφοντας την επίθεση που -όπως λέει- δέχτηκε από τον Χρήστο Ψωμόπουλο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο φουαγιέ του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς και η Αγγελική Ηλιάδη.
«Κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μου ένας σερβιτόρος και μου είπε πως με ήθελε στον προθάλαμο του μαγαζιού ο κ. Ψωμόπουλος» λέει και συνεχίζει: «Εξω υπήρχε αρκετός κόσμος και ο κ. Ψωμόπουλος μου ζήτησε να μου πει κάτι στο αφτί. Εσκυψα και χωρίς να προλάβω να αντιδράσω, άρπαξε με τα δόντια του το αφτί μου και όχι απλά το δάγκωσε, αλλά το μάσαγε με λύσσα.
Οσοι ήταν μπροστά ταράχτηκαν. Κάποιες κοπέλες που ήταν εκεί άρχισαν να τσιρίζουν όταν είδαν το αίμα να τρέχει... ποτάμι. Οι φίλοι του και οι άνθρωποι του μαγαζιού προσπάθησαν να μας χωρίσουν, ενώ ο κ. Ψωμόπουλος μου φώναζε πώς θα με ισοπεδώσει». Αμέσως μετά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Metropolitan», όπου και του έγιναν ράμματα και αντιλυσσικός ορός, ενώ το Σάββατο γύρω στις 9.00 το βράδυ ο δημοσιογράφος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Χρήστου Ψωμόπουλου για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, επίθεση και εξύβριση.
Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος πρόκειται να περάσει από ιατροδικαστικό έλεγχο, ενώ αν οι γιατροί το θεωρήσουν αναγκαίο θα του κάνουν άλλα έξι ράμματα στο αφτί. «Στην κυριολεξία το αφτί μου κρεμόταν. Η κυρία Παπαδοπούλου που με εξέτασε και μου έκανε τα ράμματα τα ξημερώματα του Σαββάτου μου είπε πως θα έπρεπε να κάνω συνολικά δώδεκα, ωστόσο προκειμένου να μπορέσω να βγω στην εκπομπή σήμερα το μεσημέρι, μου έκανε έξι, αλλά αν χρειαστεί θα κάνω τα υπόλοιπα σήμερα.
Φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η πληγή» τονίζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος εμφανίζεται κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και συμπληρώνει: «Για όλα αυτά που σας αναφέρω υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ θέλω να τονίσω πως ο κ. Ψωμόπουλος είναι επικίνδυνος. Αν μου συμβεί οτιδήποτε από εδώ και στο εξής υπεύθυνος θα είναι αυτός και μόνο αυτός».
Στο Ναυτοδικείο ο Ψωμόπουλος
Η «Espresso επικοινώνησε και με την πλευρά του Χρήστου Ψωμόπουλου, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό. Εκ μέρους του μίλησε στην εφημερίδα μας ο δικηγόρος του Νίκος Μπούρας: «Ο πελάτης μου βγήκε μετά την ορκωμοσία του, το βράδυ της Παρασκευής, να διασκεδάσει με μερικούς φίλους του. Στο ίδιο μαγαζί ήταν και ο κ. Κωνσταντινίδης.
Μερικές ειρωνικές χειρονομίες και σχόλια του κ. Κωνσταντινίδη που υπέπεσαν στην αντίληψη του πελάτη μου στάθηκαν αφορμή για να προκληθεί φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους» δηλώνει ο δικηγόρος του επιχειρηματία και εξηγεί: «Ο πελάτης μου ειδοποίησε μέσω ενός υπαλλήλου του νυχτερινού κέντρου τον κ. Κωνσταντινίδη να βγει έξω και εκεί του ζήτησε να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με το πρόσωπό του. Υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τους. Τίποτα παραπάνω.
Ο πελάτης μου δεν έχει ιδέα για τον τραυματισμό του κ. Κωνσταντινίδη». Σύμφωνα με το κ. Μπούρα, άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον κ. Ψωμόπουλο στο γήπεδο του ΣΕΦ, όπου ο επιχειρηματίας είχε πάει μαζί με παρέα για να παρακολουθήσει έναν αγώνα και χθες το πρωί πέρασε από Ναυτοδικείο, όπου ορίσθηκε δικάσιμος για τις 13 Απριλίου. Στο μεταξύ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Νίκος Μπούρας, ο επιχειρηματίας κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.
Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κορκολής: Όταν πήγα για την πρώτη μου χημειοθεραπεία. Ευχαρίστησα τον Θεό